Nordisk Konference 2019

Nordisk Konference 2019

1. - 4. august 2019 går turen til Norge...

FlowTwo,  

Vi er mange, der tænker tilbage på den nordiske konference i Løgumkloster 2017 som en god oplevelse. Årets konference finder sted på Sole Gjestegård ved Krøderen, en af de mange smukke norske søer. Stedet var for år tilbage et af Norges foretrukne bryllupshoteller på grund af sin idylliske beliggenhed ned til søen, og på grund af den flotte trækirke, der ligger i umiddelbar nærhed. I dag ejes Sole Gjestegård af Filadelfiakirken i Oslo, der driver det som retræte- og lejrsted.

Det er i disse dejlige omgivelser det norske KABB inviterer til konference 1.-4. august 2019. Temaet bliver ”Nåde”, og programmet bibeltimer over emnet, koncert og gudstjeneste i kirken mm. Der vil være mulighed for at nyde naturen, både ved og på søen, og der bliver arrangeret en udflugt til det nærliggende Norefjell, der om vinteren er skisportssted.

KABB tilbyder fællestransport til konferencen (bus og færge), med opsamling en række steder i Jylland,. Fællestransport t/r inkl. buffet ombord på færgen Hirtshals-Larvik vil koste 1650 kr.

Programmet samt øvrige priser findes her

URL: https://www.kabb.dk/nordisk-konference-2019/