Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Nordisk samarbejde

Foruden egne arrangementer har KABB siden 2007 samarbejdet med vores søsterforeninger, KABB i Norge og Syskonbandet i Sverige, om en række nordiske konferencer. Seneste konference blev holdt på Åh Stiftsgård i Sverige, 2022.

Planen fremover er, at vi i de enkelte lande, giver deltagere fra de øvrige nordiske lande mulighed for at deltage i vores arrangementer. Og så vil vi i fællesskab arrangere en udlandstur cirka hvert andet år.

Vadstena, juni 2024

Syskonbandet i Sverige inviterer til fællesskab i den kendte pilgrimsby Vadstena, hvor også deltagere fra Norge og Danmark er velkomne. Programmet kan læses på www.syskonbandet.se/syskonbandsdagar-i-vadstena/

(Bemærk: Priserne i programmet er for medlemmer af Syskonbandet. For øvrige deltagere er prisen 4500 svenske kroner. Da KABB ikke er medarrangør, sørger deltagere selv for at arrangere transport).

Wittenberg, september 2025

I september 2025 er det planen, at KABB bliver medarrangør på en fællesnordisk busrejse til Wittenberg i Tyskland. Datoer, priser og program vil blive meldt ud her på hjemmesiden, efterhånden som de foreligger.