Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Veje til Jesus. 15 personlige beretninger

Vigilius, Mikkel: Veje til Jesus. 15 personlige beretninger. Luthersk Missions Bibelskoles Elevforenings Forlag 2020. 6 t. 37 min. – Læst af Lea Brøgger Detlevsen. V016

»Manden på bænken« og »Miss Perfect«. Umiddelbart har de ikke meget til fælles. Men én ting deler de alligevel, uden at de er klar over det: behovet for at møde Jesus og komme til tro på ham som deres frelser.

I bogen »Veje til Jesus« får vi 15 forskellige trosstyrkende beretninger om, hvordan Gud også i dag arbejder med mennesker, viser dem deres behov for frelse og giver dem troen og freden i Jesus. Det kan ske på mange steder: på en pub i en sen nattetime, i en fængselscelle lukket inde med en bibel eller ved en lang modningsproces som en solopgang over 15-20 år. Og det kan ske på mange måder: gennem kristnes bøn og kærlighed og vidnesbyrd, ved et alvorsord fra barndommen om himmel og helvede, som ikke vil lade en i fred, eller gennem undere og tegn.

Mikkel Vigilius har haft glæden af at interviewe mange forskellige mennesker om deres vej til Jesus. Vidnesbyrdene er kommet i Nyt Livs blad, og 15 af dem er nu samlet i en bog.

Vigilius, Mikkel: Veje til Jesus. 15 personlige beretninger. Luthersk Missions Bibelskoles Elevforenings Forlag 2020. 6 t. 37 min. – Læst af Lea Brøgger Detlevsen.

Katalognummer V016