Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

På kanten af Paradis

Lange, Martin de & Lamprecht, Belinda: På kanten af Paradis. LogosMedia 2018. 7 t. 36 min. – Læst af Edel Holst Nielsen. L010

Tyrkiet var i mange århundreder et kristent kerneområde. I dag bor der mere end 79 millioner mennesker i landet, men kun lidt under en halv procent af befolkningen er kristne, mens 99 % er muslimer.

Officielt er Tyrkiet en sekulær stat med religionsfrihed. Men i praksis forholder det sig anderledes. Det er ikke muligt eller tilladt at drive åbenlys kristen mission, og det kan koste dyrt at være kristen. Det erfarer Martin de Lange og hans familie, da de bryder op fra hjemlandet Sydafrika og slår sig ned i Tyrkiet. De ønsker i det skjulte at være med til at sprede evangeliet og plante nye kristne menigheder i det vidtstrakte land.

Opgaven er overvældende, og de er indimellem på nippet til at bukke under for presset fra såvel myndigheder som deres egne høje forventninger. Men Gud går med dem, og hans rige vokser på trods af alle ydre forhindringer.

Et vidnesbyrd – og et kald – fra et enormt, men ofte overset missionsområde.

Lange, Martin de & Lamprecht, Belinda: På kanten af Paradis. LogosMedia 2018. 7 t. 36 min. – Læst af Edel Holst Nielsen.

Katalognummer L010