Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Nøgne uden skam

Gustavsson, Stefan: Nøgne uden skam. Credo 2022. 9 t. 10 min. – Læst af Lea Brøgger Detlevsen. G026

Den seksuelle revolution har måske mere end noget andet påvirket vores kultur og fundamentalt ændret vores syn på kærlighed og seksualitet. Bogen analyserer baggrunden for den seksuelle revolution og viser den påvirkning og de konsekvenser, den har haft. I modsætning til den seksuelle revolution står det klassiske kristne syn på kærlighed og seksualitet – et virkeligt revolutionært syn på sex i dag!
Forfatteren gennemgår Bibelens undervisning – fra skabelsesteksterne via Højsangen til Jesus og Paulus – og viser, at Bibelen rummer et virkelighedsnært og livsbekræftende perspektiv på krop, køn, kærlighed og ægteskab. Undervejs bliver mange af de mest almindelige spørgsmål og indvendinger mod det kristne syn på sex også imødegået og besvaret.

OM FORFATTEREN
Stefan Gustavsson er uddannet teolog, grundlægger og leder af Apologia – Centrum för Kristen Apologetik i Stockholm, tidl. generalsekretær for bl.a. SEA (Svenska Evangeliska Alliansen) og desuden lektor ved NLA Mediehøgskolen i Kristiansand, Norge. Han er en kendt forelæser og debattør både i Sverige og internationalt.
Stefan Gustavsson er gift med Ingrid. De har tre børn og bor i Nacka, øst for Stockholm.

Gustavsson, Stefan: Nøgne uden skam. Credo 2022. 9 t. 10 min. – Læst af Lea Brøgger Detlevsen.

Katalognummer G026