Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Jøder har også brug for Jesus

Snyder, Avi: Jøder har også brug for Jesus. Lohse ism. Den Danske Israelsmission 2021. 3 t. 43 min. – Læst af Annelise Fredensborg. S014

Evangeliet udlagt af en Jesustroende jøde

Mange mener, at jøderne ikke behøver at høre om Jesus. Også kristne. Nogle hævder, at jøderne har deres egen vej til Gud gennem Moseloven og Guds løfter. Andre mener, at kristne har mistet taleretten over for jøderne, fordi kirken har forfulgt jøderne op gennem historien.

I dag er det derfor kun omkring 0,1 procent af jøderne i Israel, som tror på Jesus. På verdensplan er det omkring én procent. I praksis er jøderne dermed et unået folkeslag. Det er underligt, for når vi taler om »unåede folkeslag«, er det normalt folk, der bor langt ude i junglen eller andre ufremkommelige steder, hvor kristen mission ikke har været mulig.

Avi Snyder sætter fokus på, hvordan Jesus elskede os med en kærlighed, som ikke er tavs. Det er én af hovedpointerne i bogen. Den er ikke blot en opmuntring til at deltage i jødemission – men mission i det hele taget. For hvis Jesus af Nazaret ikke er jødernes ventede Messias, hvordan kan han så være vores frelser? Enten må Jesus være alt for alle – eller også er han slet ikke noget for nogen.
Arne Pedersen, generalsekretær i Den Danske Israelsmission

Snyder, Avi: Jøder har også brug for Jesus. Lohse ism. Den Danske Israelsmission 2021. 3 t. 43 min. – Læst af Annelise Fredensborg.

Katalognummer: S014