Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Håbet sejrer – 9 kvinders historie

Spieker, Marli: Håbet sejrer – 9 kvinders historie. Norea Mediemission 2023. 2 t. 52 min. – Læst af Lea Brøgger Detlevsen. S021

Alpana fra Indien fortæller sin familie, at hun har fundet den eneste sande Gud. De forbyder hende at tale om sin tro og isolerer hende fra alt det, hun elsker.

Justina fra Angola lever i et mareridt. Hun er gift med en voldelig mand. Han truer hende og vil ikke give børnene tøj. Han forlader hende, men en dag dukker han op igen, smittet med HIV.

Kvinder verden over lever i mørke. De er overgivet til vol, slaveri og isolation. De føler ikke, at de har noget valg i livet – de er dømt til at tabe.

Men når håbet sejrer, kommer der oprejsning og lægedom, kærlighed og liv, sandhed og nåde. Håbet sejrer er et vidnesbyrd om den forvandlende kærlighed, som Jesus giver. Bogen viser også. Hvorledes radioprogrammet ”Kvinder med Håb” er en stemme, som taler ind i et åndeligt mørke og dermed rækker lyset fra Kristus til kvinder.

Spieker, Marli: Håbet sejrer – 9 kvinders historie. Norea Mediemission 2023. 2 t. 52 min. – Læst af Lea Brøgger Detlevsen.

Katalognummer S021