Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Nordisk Konference 2019

Nordisk Konference 2019

Sæt allerede nu X i kalenderen ved 1. - 4. august 2019. For her går turen til Norge...

Vi er mange, der tænker tilbage på den nordiske konference i Løgumkloster 2017 som en god oplevelse. Derfor håber vi at rigtig mange fra Danmark vil med på den næste konference, der finder sted på Sole Gjestegård ved Krøderen, en af de mange smukke norske søer. Stedet var for år tilbage et af Norges foretrukne bryllupshoteller på grund af sin idylliske beliggenhed ned til søen, og på grund af den flotte trækirke, der ligger i umiddelbar nærhed. I dag ejes Sole Gjestegård af Filadelfiakirken i Oslo, der driver det som retræte- og lejrsted.

Det er i disse dejlige omgivelser det norske KABB inviterer til konference 1.-4. august 2019. Temaet bliver ”Nåde”, og programmet vil indeholde bibeltimer over emnet, koncert og gudstjeneste i kirken mm. Der vil være mulighed for at nyde naturen, både ved og på søen, og der bliver arrangeret en udflugt til det nærliggende Norefjell, der om vinteren er skisportssted.

Man er selv velkommen til at arrangere tranport, og evt. kombinere konferencen med et længere ophold i Norge. Men vi vil fra Danmark tilbyde fællestransport til konferencen (bus og færge), med opsamling en række steder i Jylland, for at give så mange som muligt mulighed for at være med.

Fællestransport t/r inkl. buffet ombord på færgen Hirtshals-Larvik vil koste 1650 kr.

Programmet samt øvrige priser findes her