Nordisk Konference 2019

Nordisk Konference 2019

Sæt allerede nu X i kalenderen ved 1. - 4. august 2019. For her går turen til Norge...

Jeg ved at mange tænker tilbage på sidste års nordiske konference i Løgumkloster som en god oplevelse. Derfor håber vi at rigtig mange fra Danmark vil med på den næste konference!

I slutningen af august var KABBs formand, Lene Friis Thorkildsen og den daglige leder, Poul Arne Nyborg, til nordisk ledersamling og planlægning i Norge. Det blev til et par gode dage på Sole Gjestegård ved Krøderen, en af de mange smukke norske søer. Stedet var for år tilbage et af Norges foretrukne bryllupshoteller på grund af sin idylliske beliggenhed ned til søen, og på grund af den flotte trækirke, der ligger i umiddelbar nærhed. I dag ejes Sole Gjestegård af en menighed i Oslo, der driver det som retræte- og lejrsted.

Det er i disse dejlige omgivelser det norske KABB inviterer til konference 1.-4. august 2019. Temaet bliver ”Nåde”, og programmet vil indeholde bibeltimer over emnet, koncert og gudstjeneste i kirken mm. Der vil være mulighed for at nyde naturen, både ved og på søen, og der bliver arrangeret en udflugt til det nærliggende Norefjell, der om vinteren er skisportssted.

Vi vil fra Danmark arrangere fællestransport (bus og færge) til konferencen, og på den måde give så mange som muligt mulighed for at være med.

Det endelige program vil kunne ses her på hjemmesiden (og blive præsenteret i Kristeligt Lydblad), når vi har modtaget det fra Norge.