Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg:

Ferie med indhold

Vi har måttet aflyse vores tur til Malaga 19.-26. september på grund af den usikre situation omkring Corona-smitte og nedlukning.

Som noget nyt arrangerer KABB en tur til Malaga i det sydlige Spanien, hvor vores norske søsterorganisation råder over en dejlig villa “Casa Montana”.

Turen er lagt an i et roligt tempo, og vil først og fremmest byde på godt fællesskab i de dejlige omgivelser, med morgen- og aftenandagt, bibeltimer og samtaler samt udflugter i Malaga og omegn. Vi kalder det ”Ferie med indhold”.

Pris: 5395 kr (pr. person i dobbeltværelse). Ved tilmelding opkræves et depositum på 1000 kr, der ikke refunderes ved efterfølgende framelding. Prisen inkluderer flyrejse Billund-Malaga t/r, logi og forplejning samt transport og entréer. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Tilmeldingsfrist: 15. maj. Der er plads til max. 18 deltagere. Pladserne tildeles efter ”først-til-mølle”, hvor blinde og svagsynede prioriteres. Man sørger selv for personlig hjælper/ledsager.

Forsikring: Alle deltagere skal have rejse- og sygeforsikring, der dækker i Spanien (EU). Derudover anbefales man at tegne afbestillingsforsikring, der dækker både rejse og ophold.

Stedet: Casa Montana, hvor vi skal bo, ligger i Alhaurin de la Torre, ca. 10 km vest for lufthavnen i Malaga. Man indkvarteres på dobbeltværelser (m. bad). Vores frivillige køkkenhjælper sørger for at vi får god mad, og et par aftner går vi ud og spiser. Man er selv ansvarlig for at holde rent på værelset, og ved fælles hjælp sørger vi for generel oprydning, afrydning efter måltider mv.

Der tages forbehold for prisændringer (feks. ved større kursændring eller prisstigninger) og forbehold for trykfejl.

Arrangør: Kristeligt Arbejde Blandt Blinde

Læs mere om Casa Montana her.