Print This Page

Kristeligt Arbejde Blandt Blinde

Roser i sne. Temadag om familien Luther og reformationen.

Den 31. oktober 2017 er 500-årsdagen for reformationen. Det markerer vi i KABB med en temadag, hvor der i foredrag og fælles drøftelse sættes fokus på reformationen og dens betydning.

Vi tager udgangspunkt i romanen "Roser i sne", der bringer os tæt på mennesket Martin Luther under hans kamp for at reformere kirken. Romanen findes som lydbog på Kristeligt Lydbibliotek.

Se program for temadagen her   

 

Kristeligt Arbejde Blandt Blinde, KABB, har til formål at bringe evangeliet til blinde og svagsynede

For at opfylde dette formål drives Kristeligt Lydbibliotek hvor blinde og svagsynede gratis kan låne kristen litteratur, andagtsbøger samt Bibelen indlæst som lydbøger i Daisy-formatet. Biblioteket har ca. 1000 forskellige titler til udlån. Alle bøger findes i kataloget her på hjemmesiden.


Støt KABB!

KABBs arbejde drives for indsamlede midler. Bidrag kan indbetales på konto nummer 7160 - 1823397 eller via MobilePay på 31 89 60 22.

Husk at oplyse dit CPR-nummer hvis du ønsker fradrag for din gave. Alle gavebidrag er fradragsberettigede iflg. ligningsloven § 8A.


Bliv medlem!

Ved at give et årligt bidrag på mindst 500 kr bliver du medlem af KABB.

Medlemmer modtager Kristeligt Lydblad der udsendes 11 gange årligt på CD eller mail. Lydbladet kan aflyttes på Daisy- og MP3-afspiller, PC osv.

Både blinde og seende kan blive medlemmer.Næste side: Bestyrelsen